Antalya Düğün Organizasyonu Fiyatları ve Antalya Düğün Mekanları Fiyatları

Antalya düğün mekanları , Antalya Kır Düğünü Mekanları , Antalya Düğün mekanları fiyatları , Antalya düğün Organizasyonu,Antalya kır düğünü mekanları , Antalya düğün fiyatları , Antalya düğün organizasyonu fiyatları , Antalya sünnet düğünü mekanları , Antalya nişan organizasyonu , Antalya düğün Hazırlıkları Firmaları

Özel Konseptli DüğünlerinizdeMekan Temini
Menü Seçimi
Süsleme& Dekorasyon
Müzik Organizasyonu
Havai Fişek Gösterisi
Düğün organizasyonu
Nişan organizasyonu
Kına Gecesi
Sünnet Düğünü

 
Tüm özel Davetlerinizde Hizmetinizdeyiz… Türkiye nin Her bölgesindeki Düğünlerinize özel Konsept Hazırlıyoruz…
Daha detaylı bilgi için bize Düğün Organizasyonunuz ile ilgili detaylı mail gönderebilir veya Telefon açabilirsiniz…
[email protected] Antalya sorumlumuz Gsm no : 0 535 712 78 23
 
 

 

Dügününüzün akıllarda hoş bir anı olarak kalmasını ve her şeyin kesinlikle eksiksiz olmasını istiyorsanız yapacağınız tek şey hayallerinizi ve isteklerinizi en ince ayrıntısına kadar BİZE anlatıp düğününüzün keyfini çıkartmak.Bizler ,evlenecek çiftlerin beğenileri, ilgi alanları, yaşam tarzları doğrultusunda özel düğün konseptleri hazırlıyoruz..Bu konseptlerde, düğünün balayı programı dahil en ince detaylar planlanıyor. Mekan güzelleştirmeyi bir sanat olarak ele alıp, organizasyonu,otel kapısından balo salonundaki nikah masasına kadar bir bütünlük içinde uzanıyor. Masa düzenlemeleri, düğünlerin olmazsa olmazı gümüş şamdanların canlı yada kurutulmuş güllerle süslenmesi, peçetelikler, pasta seçiminin tamamı; belirli bir renk, armoni ve ahengi sağlayacak şekilde ele alıyoruz.Mekan ve mönü seçiminden sanatçı ve müzik grubu teminine, davetiyelerin tasarımı ve basımından dağıtımına, nikah şekerlerine kadar her işi üstlenirken çiftlerin neşelerinin bir an bile kaçmaması için çalışıyorlar.Limuzin servisi, havai fişek gösterileri, animasyon ve video gösterilerine kadar uzanan geniş bir yelpazede hizmet sunuyoruz.Türkiye nin hangi şehrinde olursa olun eğer özel ve güzel bir Düğün Organizasyonu düşünüyorsanız Mutlaka bizden Fikir almanızı Tavsiye ediyoruz.
Burada en önemli detaylar dan bir taneside Düğün organizasyonu nuzun Tarihini kesinleştirdikten sonra Düğün Mekanı nın ayarlanması konusunda geç kalmamanız…Düğün Organizasyonlarınızda birlikte olmak dileğiyle….İyi bir hazırlık dönemi diliyoruz.Dugunmekani.com
Düğün Mekanları Online Satış Merkezi
[email protected]

ANADOLU PARK AKSU / ANTALYA

 

Yaşamınızın en güzel anları için hazır olun, Antalya da gerçekleşebilecek organizasyonlarınızda profesyonel ekibi,mimarisi ve doğasıyla fark yaratan 165 dönümlük tesisimizde sizlerleyiz.1500 Kişilik Açık alan, 500 kişilik ve 100 kişilik kapalı salon ile Toplantı, Seminer, Okul, Dernek, Bayii Toplantıları, Açık Büfe Kahvaltı,Parti, Kokteyl, Ramazan İftar Programları ve hayatınızda bir sefer yaşayacağınız, Söz, Nişan, Kına, Düğün, Sünnet gibi özel günlerinizde hizmetinizdeyiz.
Düğün Organizasyonu, Nişan organizasyonu,Kına Gecesi ,Sünnet Düğünü, Özel Yemekli ve Kokteylli Davetler..Adres :Aksu / ANTALYADETAYLI BİLGİ VE FİYAT TEKLİFİ İÇİN DÜĞÜN-DAVET ASİSTANINIZLA BAĞLANTIYA GEÇEBİLİRSİNİZ..([email protected])

CLUB HOTEL SERA OTELİ – HAVUZ BAŞI- LARA -ANTALYA

 

Düğün töreninizden balayınıza bütün anlarınızı unutulmaz kılmak için çalışıyoruz. Özel balayı paketleri, organizasyonlarınız için özel olarak hazırlanmış paketlerimiz ve çok daha fazlası için lütfen bizimle irtibata geçiniz.

GİZLİBAHÇE BAHÇE ÇİM MEKAN KALEİÇİ -ANTALYA
 

 

Gizli Bahçe Tesisleri Selçuklular devrinden bugüne gelen, Selçuklu-Osmanlı yapı kültürünü muhafaza etmek kaydıyla en güzel şekilde restore edilerek 2200 m² alan içinde 4 Ana bina ve bir avlusu ile 24 Haziran 2000 tarihinde Türk Turizmi ve Antalya’nın yarınlarına kazandırılmıştır. Kapalı mekanlarda 160, avlusunda 250 kişi konuk edebilen Gizli Bahçe; şirket ve acenta yemekleri; kokteyller, özel günler ve her türlü toplantı için ideal bir ortam…

HASIR RESTAURANT HAVUZ BAŞI / LARA ANTALYA

Lütfen düğün , nişan ve her türlü banket organizasyonları hakkında daha fazla bilgi için yetkili kişi ile irtibata geçiniz..

GRAND HABER HOTEL – SALON – KEMER – ANTALYA

Grand Haber Hotel Kemer, kültür, tarih ve doğanın iç içe yaşadığı Antalya’nın Toros Dağları eteklerinde fıstık ormanları ile kaplı şirin ilçesi Kemer’de 2004 yılında hizmete açılmıştır. Her türlü davet, banket, düğün, toplantı ve seminer organizasyonunuz için lütfen yetkilimiz ile görüşünüz.

KEPTUR PARK HOTEL RESTAURANT – ÇİM BAHÇE – HAVUZ BAŞI- KEPEZ BAŞI -ANTALYA

 

Özel düğün ve nikah paketlerimiz ile çim, bahçe ve havuzbaşı mekanlarımızın büyülü atmosferinde hayallerinizi gerçeğe dönüştürme fırsatı sunuyoruz.. 1000 kişiye kadar tüm davet ve organizasyonlarınızda size özel mönü seçeneklerimiz ile konuklarınızı keptur park servis ve kalitesi ile ağırlayabilirsiniz.. Ücretsiz balayı odası, ücretsiz bir yıllık havuz girişi ve her yıldönümünüzde ücretsiz yemek sizlere armağanlarımız.

 

KIR SOFRASI – ÇİM BAHÇE

Sofra: Yemenin bahane olduğu yer… Dilimizde her ne kadar restoran/restaurant/lokanta olarak kullanılsa da biz bu kelimenin Türkçe’ye en yakınını seçip kullanmayı tercih ettik. Kırlık alan dediğimize bakmayın, Antalya merkezde golf oynayabileceğiniz tek eğitim sahası. Ayrıca 1000+ kişi kapasiteli açık alanımızda düğün, nişan ve her türlü banket organizasyonunuz için muhteşem bir mekan..

KERVANSARAY HOTEL – LARA -ANTALYA

 

Otelimiz içerisinde yer alan Kongre ve Toplantı Salonlarımız lobby ve resepsiyona merkezi bir konumda yer almaktadır.Teknolojinin tüm yeniliklerini bir araya getiren merkezimiz, toplam 3309 m² büyüklüğünde 15 salon ve 1425 m² üst, 396 m² alt olmak üzere iki fuayeden oluşmaktadır. Sergi ve resepsiyon etkinlikleri için ideal bir mekan olan fuaye 1425 m² büyüklüğünde olmakla birlikte toplam 1623 m² büyüklüğünde olan 2 katlı kongre salonumuza otopark bölgesinden de ayrı bir giriş olanağı vardır.Bunun dışında kapasiteleri 30 ile 265 Kişi arasında değişen irili ufaklı 11 adet ayrı Toplantı Odası bulunmaktadır. Tüm personelimiz ve teknik uzmanlarımız organizasyonunuzun akıcı bir şekilde geçmesi için başından sonuna kadar size yardımcı olacaklardır.

ORFE ATLI SPOR KLÜBÜ -ANTALYA
 

 
Kır düğünleri, gala yemekleri, geleneksel tema geceleri, kokteyl resepsiyonlar, eğitim seminerleri, motivasyon ve lansman toplantıları, kutlama partileri, sağlık ve spor organizasyonları, konser ve resim sergilerini içeren sanat etkinlikleri gibi farklı ve çok yönlü aktiviteler için ORFE Atlı Spor Kulubü eşsiz atmosferi, özel mekan alternatifleri ve profesyonel ekibi ile unutulmaz anılara ev sahipliği yapıyor…